Met kippenlevertjes gevulde uien

Met kippenlevertjes gevulde uien

Met kippenlevertjes gevulde uien

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

Ingrediënten

4 grote uien
300 gr kippenlevertjes
1 kopje gekookte rijst
8 plakjes ontbijtspek
1 ei
20 gr boter
zout, peper

Bereiden

Breng de kippenlevertjes in ruim water aan de kook, spoel ze onder de
kraan af en laat ze uitlekken.
Kook de uien 15 minuten in water en zout.
Snijd de kapjes van de uien en hol ze uit.
Verwarm de boter in een koekenpan en bak de levertjes hierin.
Voeg de uiresten, de rijst en het losgeklopte ei toe, breng het mengsel op
smaak met peper en zout en vul de uien hiermee.
Verdeel het spek over de uien en zet ze in een ingevette ovenschotel.
Zet de schotel 15 minuten in de op 200°C voorverwarmde oven.
Serveer met sla en aardappelpuree.
Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus